Η Eταιρεία Μας

ΔΡ. ΜΑΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

CCRN, FERC, PhD

«Θα ήθελα να σας καλωσορίσω προσωπικά στην ιστοσελίδα της εταιρείας Health Care Training Ltd και να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σας να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες που σας προσφέρει.

Η ιδέα της ίδρυσης της εταιρείας ήρθε το 1994 όταν έχασα τον πατέρα μου από καρδιακή ανακοπή. Συγκεκριμένα, μετά από αυτό το δυσάρεστο περιστατικό που μου συνέβη άρχισα να ασχολούμαι με την εκπαίδευση των ανθρώπων για την αντιμετώπιση της καρδιακής ανακοπής. Το 2004, μαζί με άλλους εκλεκτούς συναδέλφους ιδρύσαμε το Κυπριακό Συμβούλιο Αναζωογόνησης, στο οποίο διετέλεσα 4 χρόνια πρόεδρος και 4 χρόνια γραμματέας. Παράλληλα, έγινα μέλος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης από το 2008 ως Director of External Affairs.

Μέσα από την μακρόχρονη εμπειρία μου στο χώρο της νοσηλευτικής συνειδητοποίησα την ανάγκη που είχαν γιατροί και νοσηλευτές στην εκπαίδευσή τους σε εξειδικευμένα σεμινάρια, τα οποία είναι μοριοδοτημένα από τον ΠΑ.ΣΥ.Ν.Μ. και άρχισα να πραγματοποιώ τα σεμινάρια ως εγκεκριμένος εκπαιδευτής.

Έπειτα, προχώρησα στην ίδρυση της εταιρείας Health Care Training Ltd με απώτερο σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σε άτομα και εταιρείες για την ασφάλεια τους. Συγκεκριμένα, η εταιρεία μας επενδύει στην εκπαίδευση γνώσεων και δεξιοτήτων σε νοσηλευτές και ιατρούς, καθώς και στην εκπαίδευση σε θέματα πρώτων βοηθειών σε απλούς πολίτες για τη μέγιστη ασφάλεια τους σε περιπτώσεις δυσάρεστων περιστατικών είτε στο εργασιακό, είτε στο προσωπικό τους περιβάλλον.

Τέλος, η εταιρεία μας θέλοντας να ικανοποιήσει τους πελάτες της, προμηθεύει ποιοτικά κουτιά και υλικά πρώτων βοηθειών και τους βοηθά να τα ελέγχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσω τις πρωτοπόρας υπηρεσίας ελέγχου των κουτιών πρώτων βοηθειών»

Εκπαιδευτές

Διασφαλίζουμε ότι όλα τα σεμινάρια μας γίνονται από έμπειρους, εξειδικευμένους και πλήρως καταρτισμένους εκπαιδευτές, όπως γιατρούς και νοσηλευτές. Επιπρόσθετα, σας βεβαιώνουμε ότι οι εκπαιδευτές μας είναι πιστοποιημένοι από την ΑΝΑΔ, το τμήμα επιθεώρησης εργασίας και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης.

Health Care Training Ltd

Ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2011 από τον Δρ. Μάριο Γεωργίου με κύρια δραστηριότητα την πραγματοποίηση ανοικτών μοριοδοτημένων σεμιναρίων που απευθύνονται προς νοσηλευτές, καθώς και την παροχή εξειδικευμένων σεμιναρίων νοσηλευτικής θεματολογίας σε όλα τα ιδιωτικά νοσηλευτήρια της Κύπρου.

Παράλληλα, η εταιρεία ξεκίνησε να διεκπεραιώνει σεμινάρια πρώτων βοηθειών σε εταιρείες & οργανισμούς στην Κύπρο. Μέσα από τα σεμινάρια αυτά, οι εταιρείες και οι οργανισμοί άρχισαν να μας δείχνουν την εμπιστοσύνη και την προτίμηση τους, ζητώντας μας να τους προμηθεύσουμε κουτιά πρώτων βοηθειών για τις εγκαταστάσεις και τα αυτοκίνητα των εταιρειών τους. Εμείς θέλοντας να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας, αρχίσαμε να προμηθεύουμε κουτιά πρώτων βοηθειών από την Αγγλία, τα οποία είναι απολύτως συμβατά με τα πρότυπα Υγείας & Ασφαλείας του Υπουργείου Εργασίας της Κύπρου.

Τέλος, θέλοντας να διευκολύνουμε και να διασφαλίσουμε πλήρως ότι οι εταιρικοί μας πελάτες θα είναι απολύτως συμβατοί με τη νομοθεσία περί ασφάλειας και υγείας, αρχίσαμε να εφαρμόζουμε μια υπηρεσία ελέγχου και αντικατάστασης των υλικών στα κουτιά πρώτων βοηθειών. Με αυτό τον τρόπο, στοχεύσουμε στην διατήρηση μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας, αφήνοντας τους μακροχρόνια ευχαριστημένους.

Όραμα & Αποστολή

Η Health Care Training Ltd μέσα από τις επαγγελματικές υπηρεσίες που προσφέρει έχει ως απώτερο στόχο την ικανοποίηση των πελατών της, προσθέτοντας τους μέγιστη αξία μέσω της συνεργασίας της με έμπειρους, εξειδικευμένους και πιστοποιημένους εκπαιδευτές από την ΑνΑΔ.

  • Όραμα μας είναι να προσθέσουμε αξία στην επιχείρηση σας, στο περιβάλλον εργασίας αλλά κυρίως στη ζωή σας, προσφέροντας σας την πιο ποιοτική εκπαίδευση σε σεμινάρια πρώτων βοηθειών.
  • Αποστολή μας είναι να παρέχουμε συνεχώς την πιο ποιοτική εκπαίδευση μέσω έμπειρων, εξειδικευμένων και πιστοποιημένων εκπαιδευτών υγείας, όπως γιατρούς και νοσηλευτές.
  • Τα σεμινάρια μας πληρούν απόλυτα τις ελάχιστες απαιτήσεις της κυπριακής νομοθεσίας περί ασφάλειας και υγείας στην εργασία, τις προδιαγραφές του παγκόσμιου οργανισμού ασφάλειας και υγείας, καθώς και της αρχές του Ευρωπαικού Συμβουλίου Αναζωογόνησης.
  • Παράλληλα, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα είναι εγκεκριμένα από το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας και πιστοποιημένα από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού της Κύπρου. Για σκοπούς τεκμηρίωσης, μπορείτε να δείτε το πιστοποιητικό της εταιρείας μας από το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας, πατώντας στον πιο κάτω σύνδεσμο: