Συγχαρητήρια ΓΣΠ στην ιατρική ομάδα του σταδίου που έσωσε τη ζωή φιλάθλου

Date:
Share:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο Γυμναστικός Σύλλογος “Τα Παγκύπρια” (ΓΣΠ) συγχαίρει και ευχαριστεί όλους όσους με την άμεση και επαγγελαμτική παρέμβασή τους, έσωσαν τη ζωή ενός συνανθρώπου μας κατά τη διάρκεια του αγώνα Ομόνοιας-ΑΠΟΕΛ, στο στάδιο της πρωτεύουσας.

Οπαδός της Ομόνοιας υπέστη καρδιακή ανακοπή το βράδυ της Τετάρτης 15 Φεβρουαρίου 2023, όμως με την έγκαιρη παρέμβαση της ιατρικής ομάδας του ΓΣΠ αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Ο ΓΣΠ ενημερώνει ότι η ιατρική ομάδα, με επικεφαλής τον δρ Μάριο Γεωργίου, Νοσηλευτικό Διευθυντή του American Medical Center, επανδρώνεται σε κάθε αγώνα στο Στάδιο εδώ και αρκετά χρόνια, από νοσηλευτές και γιατρούς σε κάθε κερκίδα. Πρέπει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη διάσωση συνανθρώπου μας στο ΓΣΠ, με την προηγούμενη να ήταν σε αγώνα της Ανόρθωσης με τη Γάνδη, όταν φίλαθλος υπέστη επίσης ανακοπή καρδίας. Και στις δύο περιπτώσεις η άμεση και αποτελεσματική παρέμβαση της ιατρικής ομάδας ήταν σωτήρια.

Ο ΓΣΠ συγχαίρει τον κ. Γεωργίου και την ομάδα του για το άριστο έργο τους, την ομάδα ασφαλείας του Σταδίου η οποία συνέτεινε τα μέγιστα στη διάσωση. Οι δύο συνάνθρωποί μας σώθηκαν λόγω της αμεσότητας και της οργανωμένης επέμβασης με καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση και άμεση χορήγηση ηλεκτροσόκ.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί και συγχαίρει τις ομάδες Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ που αναλαμβάνουν σε κάθε αγώνα το σοβαρό οικονομικό κόστος της επάνδρωσης και λειτουργίας της ιατρικής ομάδας, που είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις ομάδες και όλα τα γήπεδα της Κύπρου και εύχεται στον οπαδό της Ομόνοιας καλή ανάρρωση.